Healing

energetische-healing

Klik op de afbeelding om online te boeken

Chakra’s of een aura zijn energievelden in en rond het lichaam. Verstoringen en blokkades kunnen zich vastzetten of een invloed hebben op onze aura of chakra’s. Aura –of chakra heling haalt verstoorde energie weg en brengt het lichaam, de geest en de energieën in en rond ons terug in balans. Deze vorm van healing gebeurt vaak met intentiekracht, maar kan ook door trillingsfrequenties te veranderen of door gebruik te maken van andere energetische therapievormen.

Hoe werk ik?

Healings komen in heel veel vormen voor maar ik werk steeds met mijn handen als ‘hoofdingrediënt van energetische stroom’ met daarnaast klanken, aromatherapie, kristallen, healing art… De healing zelf gebeurd op de massagetafel, al mag je jouw kledij aanhouden aangezien het energetisch werk is. Ik voel aan dat deze vorm van lichaamsgerichte healing zeer ontspannend is wat de werking enkel maar versterkt.

De behandeling (tijdsduur):
Het kan zijn dat je uzelf al helemaal goed voelt na 1 sessie . De meeste mensen doen +/- 3 sessies omdat dan alle blokkades zeker aangepakt zijn. Er wordt steeds minimum 2 weken tussen iedere sessie vrijgelaten. Daarnaast kan het ook preventief gedaan worden om de 3, 4 of 6 maanden… Je bent uiteraard helemaal vrij om dit zelf te kiezen.

Daarnaast geef ik tips mee hoe je uzelf tussen de sessies zo gezond mogelijk kunt houden, helemaal aangepast naar U als persoon.

Wil je een healing ervaren? Dan heb je keuze uit:

Atlantis Healing: Chakra’s in balans

In het oude Atlantis werkten de priesteressen met Bergkristal en visualisatie van kleuren om mensen energetisch te healen en om hun chakra’s in balans te brengen waardoor de algemene toestand van de persoon verbetert. Na een Atlantis kaartlegging voer deze healing uit aan de hand van een Atlantis staaf in het auraveld. Daarbij gebruik ik voor en na een pendel om de werking van de chakra’s na te gaan. Deze behandeling gebeurt op de kledij.

‘The Angelic Touch’ methode: Healing voor verdriet en rouw

Deze prachtige healing is zeer verzachtend bij verdriet en rouwprocessen. Via meditatie met 5 Aartsengelen, helende harpmuziek en een Heling met Engelenveren, helende handen en kristallen, alsook het gebruik van een harte flesje met een bijzonder etherische olie en een energetische afbeelding word je verdriet verzacht, zodat je vol moed weer verder kunt gaan in je leven… Deze behandeling gebeurt op de kledij.

Fairy Healing: Innerlijke kind healing

Als je je neerslachtig en gelaten voelt, als je geen positieve uitdagingen meer hebt, als je je vastgeroest voelt in een situatie, dan is deze healing echt iets voor jou. We werken met de energie van Moeder Aarde alsook roepen we beelden op die jouw innerlijke kind doet opleven. Gevolg: Je ervaart opnieuw meer energie en blijdschap. Deze behandeling gebeurt op de kledij.

Maya Healing: Kom in jouw Kracht

De oude Maya healers maakten gebruik van de Godin Ixchel en Haar kracht elementen en dieren om mensen te helpen. Kristallen schedels werden aangewend om informatie door te krijgen en om mensen in hun kracht te brengen. Ook klankschalen komen er bij om de Godin aan te roepen…speciale kruiden worden gebruikt, en een Mayastaaf, die Heilige symbolen tekent in het auraveld van de persoon. Een zeer intense healing die mensen echt in hun kracht doet staan… Deze behandeling gebeurt op de kledij

New Age Archangel Healing: Naar een positieve toekomst

Ben je op zoek naar jouw plaats hier in deze veranderende maatschappij? Deze healing is recent doorgechanneld geweest om gevoelige personen in het kracht te zetten en angsten weg te halen. De 7 Nieuwetijds Aartsengelen brengen een zachte doch sterke energetische werking met zich mee in de vorm van symbolen, handbewegingen, muziek, aromatherapie en beeld. We leven in heftige tijden en daarom is het extra belangrijk om in liefde en licht onze kracht te bewaken. Deze behandeling gebeurd op de kledij.

Een healing is geen vervanging van een medische behandeling bij een arts.

Aura Chakra Healing