Oosterse Hoofd Massage

Oosterse Hoofdmassage - Massage Relaxatie Florence Demarey Deinze

KLIK HIER om jouw Oosterse Hoofdmassage in te plannen.

Een 40 minuten durende manuele massage waarbij de schouders, nek, hoofdhuid en het gelaat worden gemasseerd. Daarnaast gebruik ik een Guasha steen om extra vitaliteit in de huid te brengen en pijnen of spanningen weg te masseren in het gelaat. Deze massage kan met of zonder olie, de keuze ligt helemaal bij jou.


Enkele verrassende voordelen van deze massage:

  • Het is zéér ontspannend
  • Neemt stress weg
  • Verlicht hoofdpijn en spanningen
  • Vertraagt het verouderingsproces, anti-aging

Enkele veelvoorkomende vragen vragen bij de Oosterse Hoofdmassage:

“Mag ik mijn kledij aanhouden tegen de Oosterse Hoofdmassage?”

Die keuze ligt volledig bij jou. Indien je graag een oliemassage wenst in het schouder-nek gebied raad ik aan om jouw bovenkledij uit te doen zodat ik een vlekken maak met de olie. Ten alle tijde wordt jouw bovenlichaam dan bedekt met een dekentje zodat je toch lekker op jouw gemakje ligt. Wens je liever geen olie tijdens de massage? Dan mag je gerust jouw kledij aanhouden.

“Hoe stevig/intens is de Oosterse Hoofdmassage?”

Bij Relaxatietherapie Florence is deze massage helemaal gericht op ontspanning. Mensen ervaren deze massage als zeer aangenaam en deugddoend. In sommige gevallen zijn enkele spieren een beetje gevoelig maar dan pak ik de blokkades op een zachte manier aan.

“Wat is een Guasha steen?”

De Chinese term Gua Sha betekent het wegmasseren van energetische blokkades met een edelsteen/kristal. Het wordt in de Oosterse landen al eeuwenlang gebruikt en wordt nu ook in het Westen steeds populairder. Het geeft een iets intense massage in het gelaat waardoor de afvalstoffen nog beter afgevoerd kunnen worden. De frisse touch van de steen zorgt het wakker maken van de celletjes in het gelaat waardoor je een verjongende uitstraling krijgt.

Geef een reactie