Site pictogram Relaxatie- & Energetisch Therapeut Florence

Magisch Avalon Weekend

— VOLZET —

Magisch Herfst Weekend Avalon (Glastonbury, Engeland): vrijdag 21/10 t.e.m. zondag 23/10

Heb je zin in een weekend vol magie en spiritualiteit? Ben je gek op geschiedenis, natuur en oude legendes zoals Koning Arthur en Guinevere? Wou je al langer eens naar het hartchakra van de aarde gaan?

Dan neem ik je heel graag mee naar het wondermooie Glastonbury in Somerset (Engeland) waar we een prachtig verlengd weekend beleven.

Verschil Glastonbury & Avalon? Glastonbury is de naam van het FYSIEKE stadje en Avalon is de ENERGETISCHE krachtplaats. Avalon is het mysterieuze eiland dat voelbaar is in en rond Glastonbury voor diegene die daar spiritueel voor openstaan.

Programma:

Vrijdag 21/10: Walking the sacred land deel 1:

Krachtplaatsen gaan ontdekken in Glastonbury waar Florence jullie meeneemt in de vele magische verhalen en geschiedenis van deze spirituele plek. We gaan onder andere naar Chalice Well, The White Spring en Glastonbury Tor.

Zaterdag 22/10: Elfendag in Glastonbury

Het jaarlijkse elfenfestival strijkt neer in centrum Glastonbury: er is een indoor market en lezingen in de namiddag. ’s Avonds maken we ons op voor het jaarlijkse Faery Ball met een onder andere een optreden van niemand minder dan onze Belgische band Prima Nocta. Een unieke belevenis en hoogtepunt als je de lokale bevolking mag geloven. 😉

Zondag 23/10: Walking the sacred land deel 2:

Bezoek aan onder andere The Abbey, St Margarets Chapel & Wearyall hill.

Tussendoor is er tijd voorzien om rond te snuisteren in de vele spirituele shops, iets te drinken en/of hapje te eten in de vele gezellige pubs met vele vegi en vegan opties…

Heen- en terugreis:

Eventuele optie voor wie niet alleen wil reizen:

Donderdag 20/10: afreizen met NMBS naar Brussel-Zuid waar we de Eurostar nemen naar London en daar een ‘Berrys coach’ (luxe reisbus) nemen naar Glastonbury waar we ’s avonds rond 22u00 aankomen. Terugkeren op maandag 24/10 op dezelfde manier. Normaal gezien zijn we rond 16u00 terug in Brussel. Precieze uren en planning kan je verkrijgen bij Florence die ook op deze manier zal meereizen. Florence vertrekt vanuit station Deinze dus je mag gerust met haar mee reizen.

Begeleiding:

Wie begeleid dit weekend? Ik ben Florence Demarey; een energetisch massagetherapeut, yogadocent en Keltisch Priesteres uit Deinze. Al vele malen ging ik naar het magische Glastonbury om tot mezelf te komen en nieuwe spirituele inzichten te ontvangen. Bovendien werd ik opgeleid tot Keltische Priesteres door Lieve Volcke die zelf opgeleid is tot Priestess of Avalon in Glastonbury. Ik hou ontzettend van deze magische plek vol mysterie, natuur en geschiedenis.

Voor Wie:

Twijfel je nog of dit weekend bij jou past? Mail me gerust op relaxatietherapie.florence@outlook.com.

Prijzen:

Exclusief: Wat je zelf dient te boeken of voorzien:

Overig:

Betaling:

Uw betaling wordt ten laatste gedaan op 15 september 2022 om zeker te zijn dat we alle tickets kunnen verkrijgen aan het goedkoopste tarief. Indien je betaald hebt en de reis gaat niet door wegens te weinig inschrijvingen krijg je jouw bedrag van het programma integraal terug gestort.

Voorwaarden:

Persoonlijke Annulatie voorwaarden:

Annuleren kan maar hier zijn in vele gevallen voorwaarden of kosten aan verbonden. Bepaalde reservaties of tickets worden namelijk ruim op voorhand geboekt en kunnen niet altijd terugbetaald worden.

Annulatie door jou:

TIP: Kun je toch niet meegaan? Mits aanpassingen kan er een andere persoon in jouw plaats meegaan. Zo kan je toch jouw geld recupereren. Indien er niemand op de wachtlijst staat dien je deze persoon zelf te zoeken.

Annulatie door Relaxatietherapie Florence na 1 oktober 2022:

Wanneer Florence door omstandigheden de reis niet kan laten doorgaan wordt de reis verplaatst naar een latere datum in overleg met alle ingeschreven deelnemers. De kosten die al gemaakt werden door Florence kunnen niet terugbetaald worden maar wel verplaatst. De kosten die nog niet gemaakt werden kunnen teruggestort worden indien je niet opnieuw meegaat.

Andere voorwaarden zoals aansprakelijkheid, veiligheid en uitsluiting van deelname kan je opvragen bij Florence of krijg je sowieso wanneer bij het ondertekenen van het reiscontract.

Heb je interesse om mee te gaan? Aarzel niet om te mailen naar relaxatietherapie.florence@outlook.com of Tel/SMS naar 0496/49.16.13

Mobiele versie afsluiten