Energetische & Spirituele Massages

energetische spirituele massages florence demarey relaxatie ontspanning

Klik op de afbeelding om online te boeken

Na jarenlange opleidingen in binnen- en buitenland heb ik mij kunnen onderscheiden door ook energetische / spirituele massages aan te bieden. Zo’n massage is eigenlijk een 2-in-1 pakket: Massage én Healing. Deze massagetechniek gebeurt met een natuurlijke basisolie en aromatherapie. Jouw slip blijft aan en je mag zelf beslissen of je al dan niet jouw BH wenst uit te doen.

De naam energetische en spirituele massages komt omdat er tijdens en na zo’n massage vaak zaken gebeuren die we niet wetenschappelijk kunnen verklaren. Dit is bij iedereen anders maar het is soms heel erg bijzonder en mooi om te zien wat er gebeurt: een subtiele gewaarwording, spanningen die verdwijnen, emoties die loskomen, beslissingen die genomen worden na de massage… Ik sta er nog steeds versteld van hoe sommige mensen openbloeien en hun innerlijke kracht terug lijken gevonden hebben na zo’n behandeling.

Omdat deze vorm van massage nog relatief onbekend is in onze contreien leg ik hier uit wat er gebeurt tijdens zo’n massage:

  • Afstemming op de Universele Energie door mezelf.
  • Deze energie via massagetechnieken uit de Zweedse massageleer en acupressuur in het lichaam brengen.
  • Intuïtief gaan mijn handen daar die plekken op de rug, voeten of hoofd waar ze hun werk doen.
  • Er wordt gebruik gemaakt van aromatherapie afgestemd op datgene wat je nodig hebt

De meeste mensen ervaren deze massages als zeer ontspannend en voelen zich erna herboren. Soms kan er tijdens een massage een emotie loskomen of heeft de persoon nood om over iets te vertellen. Dat kan en mag allemaal. Het is niet zeldzaam dat er na zo’n massage zaken veranderen in jezelf of in jouw leven zodat je jouw potentieel hier op deze aarde volledig kunt benutten.

Er zijn verschillende opties binnen in deze massage tak:

New Age Angel Massages (60 minuten)

Deze massage brengt jou bijna letterlijk naar de zevende hemel. Na een korte intake, werk ik met de energie van de Nieuwetijds Aartsengelen en specifiek met engelenenergie die jij nodig hebt. Deze massage is ideaal voor (hoogsensitieve) personen die het soms moeilijk hebben met de vele prikkels in onze wereld. Na deze massage ervaar je een diepere connectie met jezelf, voel je meer rust en ben je helderder. Deze energetische massage kan gedaan worden op de rug, schouders en nek of op de voeten. Indien je kiest voor een energetische voetmassage krijg je nog een aromatisch voetbad.

Shamanic Power Massage (60 minuten)

Een rugmassage voor personen die wat fysieke, mentale of emotionele kracht nodig hebben. De energie in de rug wordt opgewekt waardoor jouw levensenergie (ook wel prana, chi of qi genoemd) opnieuw vloeiend kan stromen. Bij deze massage worden we vooral ondersteund door de energieën van Moeder Aarde. Dit alles voelt toch heel ontspannend aan maar achteraf voel je nieuwe energie stromen in lichaam, geest en ziel. Heerlijk toch!

 

Veel gestelde vragen over de energetische massages

Wat is het verschil tussen een klassieke rugmassage en een energetische massage?

Bij een klassieke massage wordt er puur op het fysieke aspect van ontspanning gewerkt, uiteraard kan dit ook een uitwerking hebben op het mentale welzijn. Bij een energetische massage tune ik al het ware in op jouw energieveld tijdens het masseren. Ik voel jouw chakra’s en energetische drukpunten en krijg ook soms boodschappen door. De energetische massage is intuïtief en is nooit twee keer hetzelfde. Desalniettemin werk ik ook met alle liefde fysieke spanningen weg tijdens een energetische massage. Het is eigenlijk een 2-in-1 verhaal voor de liefhebbers van massage en energetisch werk.

Hoe verloopt een sessie?

Eerst en vooral luister ik wat jou tot bij mij brengt. Dit kan gaan van een eenvoudig me-time momentje tot een verhaal dat diep geworteld zit in jou. Indien je dat wenst leggen we nog een mini-kaartreading om in te tunen op de juiste energie. Daarna ga je op de tafel liggen stem ik mij af op de gewenste energie. Jij mag gewoon heerlijk ontspannen en lekker genieten. Ik laat mijn handen gaan naar die plaatsen waar het nodig is. Samen met de Quantum Touch techniek (ademhalingswerk door mezelf tijdens het masseren) laat ik energie binnenstromen en oude energie voer ik af. Wat verwacht ik van jou? Helemaal niets. Gewoon dat je heerlijk kunt ontspannen. Nadat de massage is afgelopen laat ik je nog enkele minuutjes bekomen en daarna bespreken we kort onze bevindingen: Wat ik gevoeld heb en wat jij ervaren hebt.

Geef een reactie