Relax Activiteiten Praktische Informatie

Tarieven lessen 60 minuten:

Er is een mogelijkheid om los een les te betalen (€10,00- per les) of een 5 beurtenkaart aan te schaffen (€45,00-) die (als alles goed verloopt) 5 maanden geldig is. Deze kaart zal ook te gebruiken zijn voor de Zomerse Openluchtlessen. Komt er weer een onderbreking door corona? Dan wordt jouw kaart automatisch verlengd.

Andere activiteiten: Zie prijs per evenement

Verkoopsvoorwaarden:

Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle ticketverkoop voor activiteiten van Relaxatietherapie Florence. Door het aanschaffen van een ticket gaat de koper akkoord met de verkoopsvoorwaarden en de algemene voorwaarden van Relaxatietherapie Florence. Relaxatietherapie Florence heeft het recht deze verkoopsvoorwaarden op elk ogenblik en zonder voorafgaandelijke verwittiging te wijzigen.

Aankoop

De persoon die de aankoop doet, wordt als enige koper beschouwd en is gebonden tot de betaling, zelfs wanneer tickets aan derden worden geleverd. Tickets kunnen aangekocht worden via de website http://www.florencerelaxshop.be. Bij aankoop is onmiddellijke betaling vereist. Betaalkaarten worden direct gedebiteerd. De ticketprijs is altijd inclusief transactiekosten en BTW.

Tickets

Na online aankoop krijg je een bevestigingsmail dat geldt als ticket.

Annulatie en terugbetaling

Tickets kunnen enkel terugbetaald worden als de activiteit wordt afgelast of verplaatst naar een andere datum. In alle andere gevallen worden tickets na aankoop noch terugbetaald, noch omgeruild. Kan je toch om de één of andere reden er niet geraken? Probeer dan een vervanger te zoeken voor deze activiteit.

Privacy

Relaxatietherapie Florence verwerkt persoonsgegevens conform de Europese privacywetgeving (AVG/GDPR). Meer informatie is terug te vinden in de privacyverklaring op http://www.deinze.be/privacy.

Contact

Florence Demarey

Tel. 0496/49.16.13

E-mail: relaxatietherapie.florence@outlook.com

Mee te brengen:

  • Zorg dat je losse, gemakkelijke kledij draagt waarin je soepel kunt bewegen
  • Dekentje(s) en/of een kussen voor de meditatie op het einde van de les.
  • (flesje) Water
  • Mag maar moet niet: yogaprops (meditatiekussen, meditatiebankje, riemen, blokken…)
  • Mondmasker en eventueel persoonlijke alcoholgel

Niveau van de yogalessen:

De yogalessen zijn normaal gezien toegankelijk voor personen die nog geen yoga ervaring hebben. Kamp je met bepaalde klachten of ziektebeelden, neem je best even contact op om dit even te bespreken en te bekijken of de yoga haalbaar is voor jou.

De yogalessen bij Relaxatietherapie Florence zijn niet gericht op zwaardere fysieke uitdagingen.

Veel gestelde vragen/FAQ:

Wanneer kan ik komen op de locatie?

Je bent vanaf 10 minuten voor het aanvang van de les welkom.

Moet ik lenig zijn om relax yoga te kunnen volgen bij Relaxatietherapie Florence?

Absoluut niet! Dit is een angst van vele mensen die daardoor geen yoga durven volgen, wat erg jammer is. De yoga bij Relaxatietherapie Florence draait rond relaxatie, ontspanning en loslaten en is absoluut geen turn- of gymanstiekles waarbij de lerares pusht om verder en dieper te gaan in een houding. Je doet alle houdingen op jouw eigen manier en ik zal enkel corrigeren wanneer ik zie dat iemand zich aan het forceren is of een houding aanneemt die niet goed is voor het lichaam. Is een bepaalde houding niet prettig? Dan doe je even een andere houding die je op dat moment wel prettig en aangenaam vindt. De yoga bij Relaxatietherapie Florence moet vooral een uurtje me-time zijn zonder angsten over wat je wel of niet kan, over hoe je eruit ziet… Ons motto is “alles mag, niets moet” 🙂

Kan ik gewoon afkomen naar de activiteit zonder in te schrijven?

Inschrijven is nodig bij alle indoor activiteiten. De inschrijving is pas geldig na (online) betaling.

Ik heb mij ingeschreven maar er kwam iets tussen. Krijg ik een terugbetaling?

Door het regelmatig voorkomen van dit probleem heb ik moeten besluiten om geen terugbetaling te doen. Het is op lange termijn erg lastig om soms de helft van jouw ingeschreven personen niet te zien opdagen terwijl er andere mensen op voorhand geweigerd werden. Wel mag je gerust iemand anders in de plaats sturen die de activiteit mee volgt. Dat is uiteraard geen probleem.

Mag ik eten net voor een relax yoga les?

Voor jouw eigen bestwil doe je dit beter niet, de maag wordt in veel houdingen “gekneed” waardoor je beter een lege dan een volle maag hebt. Wil je toch iets eten voor je naar de yoga komt? Opteer dan voor iets licht zoals een yoghurt, banaan of (rijst)cracker.