Massagetherapie

Ben je op zoek naar een deugddoende massage in Deinze? Dan ben je bij Relaxatietherapie Florence aan het juiste adres!

KLIK HIER om online jouw moment van ontspanning en massage in te plannen.

Als gediplomeerd massagetherapeut sinds 2013 in de Zweedse (Klassieke) massageleer kan ik jouw lichaam goed aanvoelen om jou zo de ideale massage te laten ervaren. Er wordt steeds geluisterd naar jouw wensen of klachten zodat ik hiermee rekening kan houden.

Hou je meer van aanraking op het hoofd? Dan is de Oosterse Hoofdmassage echt iets voor jou! Schouders, nek, hoofdhuid en gelaat worden heerlijk gemasseerd met eeuwenoude technieken uit het verre Oosten. Een zalige ervaring!

Mag het wat dieper gaan op energetisch level? Dan is een energetische massage ideaal voor jou! Hierbij tune in niet alleen in jouw fysiek lichaam in maar ook op energetisch niveau (chakra’s, auraveld…) om ook deze blokkades vrij te maken. Zo ervaar niet alleen rust op fysiek en mentaal niveau maar ook op emotioneel en spiritueel vlak.

Ook voor de jongere generatie is een Sprookjes Kids Massage of Tiener Massage in het aanbod. Ze kunnen hier even helemaal onthaasten en zichzelf zijn. Ook zij kunnen enorm genieten van het helend effect van massage.

Wens je meer info over:

Geef een reactie