Sprookjes Kids Massage

sprookjes kids massage kind florence demarey relaxatie ontspanning (1)

Klik op de afbeelding om online te boeken

Dat ook kinderen drukte ervaren is geen geheim: school, hobby’s, huiswerk, drukke speelplaatsen… Vele kinderen kunnen enorm genieten van een deugddoende massage. Ideaal op woensdagnamiddag, in het weekend of vakantie periode.

Gun jouw kind een moment van rust met een ontspannende sprookjes massage met magische sprays, oliën (van natuurlijke oorsprong) en kristallen. Voor diegene dat dat willen vertel ik zelf “massagesprookjes” waarin het kind de hoofdrol krijgt. Via dit persoonlijke sprookje wil ik meer zelfvertrouwen en zelfliefde gaan bereiken bij het kind. De massage zelf kan op de kledij als met warme olie, dat kiest het kindje zelf alsook waar het gemasseerd wenst te worden (hoofd, voetjes, rugje…). Mama, papa of iemand anders kan gerust blijven mocht het kind dit wensen. Als afsluiter krijgen ze nog een magisch geschenkje mee naar huis om te koesteren.

Deze behandeling is mogelijk van 5 tot 12 jaar en duurt 40 minuten in totaal.

5 gedachtes over “Sprookjes Kids Massage

  1. beste, is het eventueel mogelijk als duo massage met mij en mijn dochter van 12 jaar, wij genieten vooral van massage aan hoofd, nek en schouders, veel last van hoofd en nekpijn. Klinkt mss leuk voor haar verjaardag want ze kan daar zo van genieten… Ofwel mijn dochter alleen?

    mvg,debbie

Geef een reactie