Soul Reading

Een energetische, spirituele benadering van jou als persoon. We kijken samen waar je vastloopt, waar jouw gaven en talenten liggen, waar je twijfels over hebt… Met behulp van de kaarten lees ik jouw energieveld en geef ik je tips mee hoe je enerzijds ontspanning en anderzijds kracht in jouw leven kunt (her)vinden.

Florence volgde in haar jonge leven al vele spirituele en energetische cursussen. Ze legt al sinds haar 14e Orakel-, Tarot- en Lenormandkaarten. Haar visie: Een kaartlegging moet je inzichten geven waar je positief verder mee aan de slag kunt gaan. Geen doemdenken of angst zaaien maar na een kaartlegging gevuld zijn met vernieuwde energie die jou rust geeft in jouw hoofd en lichaam. Vandaar de naam ‘Soul Reading’. 😉

Door maatschappelijke en religieuze dogma’s wordt er nog steeds zeer wantrouwig en angstig naar bijvoorbeeld kaartleggen gekeken. Gelukkig komt er een verandering hierin met weer meer interesse in spiritualiteit in de brede zin van het woord.

Je kunt opteren voor een sessie van 30 minuten of een sessie van 60 minuten.

Extra Opties naast de fysieke praktijk:

Online: Een sessie Soul Reading kan ook via online videobellen gedaan worden. Ideaal als je hier niet geraakt om welke reden dan ook. Stuur me een berichtje op relaxatietherapie.florence@outlook.com of 0496/49.16.13 in dat geval.