Soul Reading

Een energetische, spirituele benadering van jou als persoon. We kijken samen waar je vastloopt, waar jouw gaven en talenten liggen, waar je twijfels over hebt… Met behulp van de kaarten lees ik jouw energieveld en geef ik je tips mee hoe je enerzijds ontspanning en anderzijds kracht in jouw leven kunt (her)vinden.

Florence volgde in haar jonge leven al vele spirituele en energetische cursussen. Ze legt al sinds haar 14e Orakel-, Tarot- en Lenormandkaarten. Haar visie: Een kaartlegging moet je inzichten geven waar je positief verder mee aan de slag kunt gaan. Geen doemdenken of angst zaaien maar na een kaartlegging gevuld zijn met vernieuwde energie die jou rust geeft in jouw hoofd en lichaam. Vandaar de naam ‘Soul Reading’. 😉

Door maatschappelijke en religieuze dogma’s wordt er nog steeds zeer wantrouwig en angstig naar bijvoorbeeld kaartleggen gekeken. Gelukkig komt er een verandering hierin met weer meer interesse in spiritualiteit in de brede zin van het woord.

Veelgestelde vragen over de Soul Reading:

“Wat mag ik verwachten?”

Bij een soul reading tover ik de massagetafel om tot een tafel om orakelkaarten, tarotkaarten en lenormandkaarten op te leggen. Je neemt plaats op een stoel en ik ga aan de andere kant zitten. Ik vraag jou of je rond een specifiek thema wilt werken of dat we algemeen beginnen. Dan stem ik mij af op de hogere energieën en jouw gidsen/beschermengelen. Ik neem intuïtief de kaartendecks die ik voel bij jou en na het schudden van de kaarten mag je er een aantal op het gevoel uitnemen. Ik breng deze kaarten in een bepaalde legging en begin dan te vertellen wat ik zie, voel en ervaar bij deze kaarten. Zo doen we dit op al jouw vragen waar je mee zit.

“Ik ben bang om slecht nieuws te ontvangen.”

Een soul reading is er totaal niet op gericht om slecht nieuws te brengen, integendeel. Zoals de naam zegt nemen we een kijkje in jouw ziel en kunnen we bekijken waar jouw gaven en talenten liggen en die bevorderen. We zien natuurlijk ook eventuele blokkades maar door die te zien kunnen we er net iets aan doen. Bij blokkades kijk ik altijd zo ver zodat we een zicht krijgen op wat jou kan helpen en ondersteunen om iets negatiefs naar iets positiefs om te buigen. Soms komt er ook een waarschuwing naar boven. Door onze vrije wil kunnen we veel negatieve ervaringen nog ombuigen indien we er al op voorhand van bewust zijn. Ik laat niemand naar huis gaan met een slecht gevoel.

“Ik wil meer weten over mijn gezondheid.”

Zoals in al mijn behandelingen benadruk ik dat ik geen arts ben en enkel een arts kan diagnoses stellen. Soms komen er wel tips uit de kaarten om jouw gezondheid te bevorderen zoals genoeg naar buiten gaan, letten op jouw voeding… Diepgaande gezondheidskwesties zijn erg delicaat en dus niet te behandelen tijdens een soul reading. Ik bied holistische ondersteuning maar zie mij nooit als een vervanging van een arts.


Extra Opties naast de fysieke praktijk:

Online: Een sessie Soul Reading kan ook via online videobellen gedaan worden. Ideaal als je hier niet geraakt om welke reden dan ook. Stuur me een berichtje op relaxatietherapie.florence@outlook.com of 0496/49.16.13 in dat geval.